schaduw

Over ons

Verandering is een gegeven. Dat weten we in Waalwijk als de beste. In de afgelopen decennia hebben we heel wat ontwikkelingen doorgemaakt. Van een agrarisch, landelijk gebied zijn we uitgegroeid tot een middelgrote stad met een unieke logistieke positie, indrukwekkende bedrijvigheid, met RKC een trotse eredivisieclub en een uniek museum-lab voor schoenen en leer in het centrum. Daar mogen we trots op zijn.

Waalwijk: ondernemende pionierstad

Er zijn voorbeelden in overvloed. Kijk naar de escaperooms, waarmee we jongeren helpen om buiten schulden te blijven. Of de pilot met e-steps, die moderne mobiliteit in onze stad een boost geeft. Kijk naar de ontwikkeling van goede shortstay-huisvesting voor arbeidsmigranten. De ontwikkeling van de Smart Port. De Sterkste Schakel waarmee we generatiearmoede doorbreken.

Bij de gemeente Waalwijk heeft jouw werk impact. Samen met meer dan 500 collega's gaan we elke dag voor een duurzaam, gezond, veilig en leefbaar Waalwijk. Waar het fijn leven, wonen, ondernemen en recreëren is. Waarin we met vertrouwen kunnen investeren in de toekomstige generaties. Wil jij iets voor Waalwijk betekenen? Schrijf je dan in op onze site en reageer op een opdracht die bij je past!

Contactinformatie

Bezoekadres
Taxandriaweg 6
5141 PA Waalwijk

Postadres
Postbus 10150
5140 GB Waalwijk

telefoon(0416) 683 456
emailinfo@waalwijk.nl
websitewww.waalwijk.nl